Банани свіжі підготовлені для видачі

/Files/images/harchuvannya/tehnologya/20220128_120451.jpg

Підготовка тіста на ліниві вареники

/Files/images/harchuvannya/tehnologya/20220128_120328.jpg

Тушкування капусти

/Files/images/harchuvannya/tehnologya/20220128_090010.jpg /Files/images/harchuvannya/tehnologya/20220128_090033.jpg

Підготовка риби до смаження

/Files/images/harchuvannya/tehnologya/20220128_090125.jpg

Нарізання хліба


/Files/images/harchuvannya/tehnologya/20220125_105022.jpg

Приготування сирників. Друга термічна обробка у духовій шафі

/Files/images/harchuvannya/tehnologya/20220125_105101.jpg

Приготування ікри бурякової

/Files/images/harchuvannya/tehnologya/20220125_105130.jpg /Files/images/harchuvannya/tehnologya/20220125_105139.jpg

Розсольник із сметаною

/Files/images/harchuvannya/tehnologya/20220125_105234.jpg

Курка у сметанному соусі

/Files/images/harchuvannya/tehnologya/20220125_105342.jpg /Files/images/harchuvannya/tehnologya/20220125_105313.jpg

Добові проби

/Files/images/harchuvannya/tehnologya/20220125_105444.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 290

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.