Візит до дитсадка голови РДА Верещагіна В.Ф. та заступника голови Білопільської райради Відуєва В.І.

Голова Білопільської районної державної адміністрації Володимир ВЕРЕЩАГІН, заступник голови Білопільської районної ради Володимир ВІДУЄВ та перший заступник голови райдержадміністрації Олена НІКІТЕНКО відвідали дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) «Зірочка»

Разом із завідувачем закладу Світланою ВАСИЛЬЧЕНКО керівництво району ознайомилося з умовами перебування вихованців та підготовкою закладу до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років.

Так, Володимир Верещагін повідомив, що спільними зусиллями райдержадміністрації та райради вдалося виділити більше 10 мільйонів гривень для ДНЗ м. Білопілля для виплати заробітної плати працівникам закладів.

А далі запальна музика, яка зазвучала на спортивному майданчику, запросила керівників району, дітей та працівників закладу до виконання руханки.

До речі, вихованці закладу з самого ранку 7 вересня, в рамках відзначення дня фізичної культури і спорту, з прапорцями вітали учасників легкоатлетичного пробігу «Заради миру на землі», присвяченого загиблим захисникам України в зоні проведення антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, який відбувся в м. Білопілля. А потім провели фізкультурну розвагу «Дужі та спритні» у групах старшого віку та рухливі ігри і естафети у молодших групах.

За підтримку учасників пробігу, активне долучення до занять фізичною культурою та спортом Володимир Верещагін та Володимир Відуєв вручили дітям солодкі подарунки.

За матеріалами сайта "Білопільська районна державна адміністрація" wym-1536925692696

/Files/images/fzkultura/vzit/Z1.jpg /Files/images/fzkultura/vzit/Z2.jpg

/Files/images/fzkultura/vzit/Z3.jpg /Files/images/fzkultura/vzit/Z4.jpg

/Files/images/fzkultura/vzit/Z5.jpg /Files/images/fzkultura/vzit/Z6.jpg

/Files/images/fzkultura/vzit/Z7.jpg /Files/images/fzkultura/vzit/Z8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.